To παράπονο του Νίμιτς και τα μπάνια στη Σιθωνία…

από Team MyPortal.gr
sms

Με ένα παράπονο υποδέχθηκε τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το  Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς, στη συνάντηση που είχαν πριν από λίγο στην Αθήνα.
Αφού ρώτησε τον κ. Κουμουτσάκο αν πηγαίνει συχνά διακοπές, ο Αμερικανός διπλωμάτης του αποκάλυψε ότι λόγω της δουλειάς του δεν μπορεί να χαλαρώνει συχνά.  «Το μόνο πρόβλημα με τη δουλειά μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω διακοπές γιατί θα κάνει κακή εντύπωση», είπε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, ενώ στη συνέχει ανέφερε και το παράπονο της συζύγου του. «Η γυναίκα μου με ρωτάει συνέχεια: “γιατί δεν μπορούμε να πάμε διακοπές;”» είπε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του λέει ότι «έχετε άλλον έναν λόγο για να επιδιώκετε τη λύση».

Πάντως να θυμίσουμε ότι παλιότερα ο Μάθιου Νίμιτς είχε επισκεφθεί τις όμορφες θάλασσες της Χαλκιδικής και δη της Σιθωνίας. Μάλιστα μετά από ένα  γύρο συνομιλιών που είχε κάνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης πριν από αρκετά χρόνια πετάχτηκε για μερικές ώρες μέχρι τη Βουρβουρού, όπου διαθέτει σπίτι οι παλιός του φίλος Νίκος Ευθυμιάδης. Και βούτηξε στα νερά της Σιθωνίας έχοντας απέναντί του το Αγιο Όρος.