Ο χαλαρός διάλογος Τσίπρα-Φώφης για τα παιδιά τους και το μακρύ ραντεβού με τον Θεοδωράκη

από Team MyPortal.gr
sms

Εκτός από τα βουβά πλάνα στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπήρξε και κάποιο άλλο γεγονός που ξεχώρισε στις σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, όπου τους ενημέρωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό, Εννοούμε τον τηλεοπτικό διάλογο που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά για τα παιδιά τους.

«Τι κάνουν τα παιδιά;» θέλησε να μάθει ο πρωθυπουργός. «Τα παιδιά μου είναι 20, 13 και 12 ετών. Μεγάλωσαν τώρα, παρακολουθούν τις εξελίξεις, ενδιαφέρονται, ρωτούν», του είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στον χαλαρό διάλογο που είχαν στο πρωθυπουργικό γραφείο, μπροστά στις κάμερες.

«Εδώ παρακολουθούν τα δικά μου, σχεδόν, που είναι 7,5 ετών», σχολίασε ο κ. Τσίπρας. «Γυμνάσιο, δηλαδή;» ρώτησε ξανά ο πρωθυπουργός. «Δημοτικό η μικρή, γυμνάσιο ο μεσαίος και πανεπιστήμιο ο μεγάλος», απάντησε η πρόεδρος τους Κινήματος Αλλαγής. Κρατείστε πάντως και τις διάρκειες των συναντήσεων που είχαν τη σημασία τους. Μια ώρα με την κ. Γεννηματά (και γι΄ αυτό καθυστέρησε το ραντεβού με τον Δημήτρη Κουτσούμπα) και σχεδόν δύο ώρες με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει…