Επανεμφάνιση Μιχάλη Χρυσοχοΐδη!

από Team MyPortal.gr
sms

Αρχίζει σιγά σιγά η μάχη για μια θέση στις λίστες του Κινήματος Αλλαγής. Σας τα λέγαμε πριν από μερικές ημέρες ότι η δημοσκοπική άνοδος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς θα επαναφέρει στην επιφάνεια πρώην βουλευτές και υπουργούς τους ΠΑΣΟΚ αλλά θα ενεργοποιήσει και αρκετούς νέους. Μια τέτοια περίπτωση έμπειρου Πασόκου είναι και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που εμφανίστηκε ξανά στον δημόσιο διάλογο, Μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας ενδοκυβερνητική μάχη χαρακωμάτων την υπόθεση των πλειστηριασμών, ιδιαίτερα της πρώτης κατοικίας, επικαλούμενος την θέσπιση ιδιώνυμου αδικήματος για όσους αντιδρούν.

Στη συνέντευξή του ο κ. Χρυσοχοΐδης εκτιμά ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε στασιμότητα και αποδίδει σε ρητορική και πολιτική διχασμού το αφήγημα της κυβέρνησης για «καθαρή έξοδο» στις αγορές από τα μνημόνια.

Επίσης ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι δεν συνιστά μεταρρύθμιση η θέση της κυβέρνησης «διαφωνώ αλλά το κάνω γιατί έτσι θα παραμείνω στην εξουσία». Για τον νέο προοδευτικό φορέα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι για την επόμενη μέρα της Ελλάδας απαιτείται Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής που αποτελεί «δικαίωση μέσα από το καθαρτήριο της αλήθειας γιατί τα ψέματα στην κυριολεξία τελείωσαν».