Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν το 2017!

Ποιοι έδωσαν τέλος στη σχέση τους;

Οι χωρισμοί είναι οι δυσκολότεροι σε μία σχέση και δυστυχώς δεν ήταν λίγα τα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, που επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, δίνοντας τέλος στη σχέση ή τον γάμο τους. Η ομάδα του ilovestylecomσυγκέντρωσε τα ζευγάρια που χώρισαν το 2017:

Ελένη Χατζίδου – Άρης Σοϊλέδης

Υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια στη showbiz, ωστόσο, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού έγινε γνωστός ο χωρισμόςτης Ελένης Χατζίδου και του Άρη Σοϊλέδη, με την τραγουδίστρια να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως πλέον δεν ήθελαν τα ίδια πράγματα από τη σχέση τους.

Όλγα Φαρμάκη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Υπήρξαν το πιο εκρηκτικό και σέξι, ενδεχομένως, ζευγάρι των τελευταίων χρόνων, στην ελληνική showbiz. Αν και όλοι περίμεναν η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Όλγας Φαρμάκη να οδηγείτο στην εκκλησία, ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Ένας χωρισμός που κανείς δεν περίμενε! Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, χώρισαν στα μέσα Αυγούστου, έναν περίπου, μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η είδηση του χωρισμού του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, έκανε τον γύρο των media, καθώς το ζευγάρι υπήρξε μαζί για αρκετά χρόνια και έχουν μάλιστα και ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη σύντροφό του και μητέρα του γιου του, Κατερίνα Κόκλα να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Θωμαή Απέργη – Σπύρος Κούβελος

Επρόκειτο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, ωστόσο, η Θωμαή Απέργη και ο πρώην σύντροφός της, Σπύρος Κούβελος, δεν είναι πλέον μαζί

No Comments Yet

Comments are closed