Ζεϊμπέκ: Για ακόμα μια φορά ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανασίου, μας εκπλήσσει δυσάρεστα

από Team MyPortal.gr
sms

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, σε ανακοίνωση του σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «για ακόμα μια φορά ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανασίου, μας εκπλήσσει δυσάρεστα, στοχοποιώντας ξανά την μειονότητα και δη τους εκλεγμένους μειονοτικούς Βουλευτές».

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανασίου, μας εκπλήσσει δυσάρεστα, στοχοποιώντας ξανά την μειονότητα και δη τους εκλεγμένους μειονοτικούς Βουλευτές.

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την αναγκαιότητα (!) των υποκλοπών εκ μέρους της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, προέβη στο πρωτοφανές ατόπημα να υιοθετήσει την θεωρία ότι οι μειονοτικοί Βουλευτές αποτελούν εθνικούς μειοδότες και εσωτερικούς εχθρούς.

Το ελάχιστο που οφείλει να πράξει η Νέα Δημοκρατία είναι να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου από την κοινοβουλευτική της ομάδα, καθώς και από το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Βουλής. Παράλληλα, η Κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει άμεσα σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς και να ξεκαθαρίσει αν τα λεγόμενα του κ. Αθανασίου περιέχουν κάποια δόση αλήθειας.​