Υπουργείο Μετανάστευσης: Θα τοποθετηθεί τώρα ο συνήθως λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ;

από Team MyPortal.gr
sms

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, μετά την ανακοίνωση από τη ΜΚΟ HumanRights360 για τους μετανάστες στον Έβρο, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί επισημαίνοντας ότι βουλευτές του έφεραν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δυσφημίζοντας τη χώρα.

«Καθώς νέα στοιχεία ξεκάθαρα αμφισβητούν το ψέμα περί νεκρού παιδιού στον Έβρο, έρχεται πλέον με ειλικρίνεια η ΜΚΟ HumanRights360 που είχε καταθέσει την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να επιβεβαιώσει την άποψη της Κυβέρνησης ότι όσα αφορούσαν στην υπόθεση των 38 μεταναστών συνέβησαν εκτός Ελληνικής Επικράτειας», επισημαίνει η ανακοίνωση που προσθέτει ότι η ΜΚΟ εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους εκμεταλλευτήκαν το περιστατικό και πιο συγκριμένα τη συγκυρία, προς ίδιον όφελος διασπείροντας ανακρίβειες στον διεθνή και εγχώριο Τύπο.

«Υπενθυμίζεται ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δυσφημίζοντας τη χώρα.
Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η σταθερή θέση της Κυβέρνησης ότι τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών και ορισμένοι καλοθελητές με fake news προσπαθούν να παρακάμψουν τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της και ταυτόχρονα σώζει χιλιάδες ανθρώπους εφαρμόζοντας μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Αναμένουμε -εδώ και πολλές μέρες- τον συνήθως λαλίστατο ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί.Ιδού ο Έβρος…», καταλήγει η ανακοίνωση.