Υπόθεση Novartis: Εξάωρη κατάθεση Σαμαρά στον Άρειο Πάγο

Πολύωρη κατάθεση έδωσε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της  ανάκρισης που διενεργεί η ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου για το σκάνδαλο της Novartis και τις ενδεχόμενες ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο κ. Σαμαράς, δήλωσε:

«Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν την άθλια σκευωρία. Η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατέθεσε στοιχεία, καθώς κατά την είσοδό του στον Άρειο Πάγο κρατούσε ένα φάκελο, απάντησε:

«Κατέθεσα όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαμαράς είναι το τρίτο πολιτικό πρόσωπο που καταθέτει για την υπόθεση της Novartis. Είχαν προηγηθεί οι πολύωρες καταθέσεις του πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του πρώην υπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδου.

No Comments Yet

Comments are closed