Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ζέρβα ο Κολτσίδας

από Team MyPortal.gr
sms

Με την ομάδα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα θα… αγωνιστεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιώργος Κολτσίδας.

Γεννημένος στην περιοχή των Τρικάλων, ο Γιώργος Κολτσίδας ζει εδώ και δεκαετίες στη Θεσσαλονίκη, όπου διέγραψε τη δική του επιτυχημένη πορεία στο ποδόσφαιρο ως παίκτης του Άρη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο καθώς και προπονητής ποδοσφαίρου στην ομάδα του Πανοράματος.

Ο Γιώργος Κολτσίδας είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1988, όταν αγωνίστηκε στην τοπική ομάδα των Τρικάλων. Το 1991 πήρε μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αθήνας, με την ομάδα του να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Πήρε μεταγραφή το 1992 στην ομάδα του Άρη, την οποία και υπηρέτησε για 21 χρόνια ως παίκτης και μετέπειτα ως προπονητής και ως Γενικός Αρχηγός.

Παντρεμένος με τη Σοφία Καμάκα και πατέρας τριών παιδιών, ο Γιώργος Κολτσίδας είναι επίσης έφορος στο τμήμα παραδοσιακών χορών του ΑΣ Άρης.

Image