Υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά η Νίκη Ανδρεάδου το 2023

από Team MyPortal.gr
sms

Την πρόθεσή της να είναι ξανά υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε μιλώντας στο «Άναψε Φλας» στον Flash 99,4 fm (παραγωγής myportal.gr) η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της περιοχής, Νίκη Ανδρεάδου.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προοδεύει ο τόπος μου, να ζουν καλύτερα οι δημότες, να λύνονται τα προβλήματά τους. Ως γιατρός μιλώ καθημερινά με κόσμο. Όποιος κάνει μια βόλτα στον Λαγκαδά, στα χωριά του θα δει την αλήθεια μπροστά του, θα δει μια ερήμωση και μια εγκατάλειψη. Οραματίζομαι την ανάπτυξη του τόπου. Υπάρχουν δυνατότητες, υπάρχουν πεδία πρόσφορα για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να βάλουμε τον Λαγκαδά στο χάρτη και να μην είναι ο δήμος μας απών. Προσωπικά θέλω να υπηρετήσω αυτό το όραμα, θέλω να δουλέψω για ένα σύγχρονο, οργανωμένο δήμο Λαγκαδά» σημείωσε.
Και συμπλήρωσε: «Θα ζητήσω την στήριξη των συνδημοτών μου στις εκλογές του 2023, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να διοικήσουμε τον δήμο Λαγκαδά και να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα που θα αξιοποιήσει όλες αυτές τις ευκαιρίες».
Η κ. Ανδρεάδου για την σημερινή διοίκηση είπε πως κρίνεται «μετεξεταστέα». Αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και την απουσία έργου, όπως τόνισε.
Με την ιδιότητα της γιατρού, η Νίκη Ανδρεάδου περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις της πανδημίας σημειώνοντας πως υπάρχει ανησυχία για τα κρούσματα κορονοϊού στα παιδιά.