Ξεχάστε την Ηλιάδη που ξέρατε: Το νέο, juicy κορμί της Αγγελικής είναι το καλύτερό της!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Τέλος στην πολύ αδύνατη εκδοχή της.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες που το καλοκαίρι σπεύδουν να εξαφανίσουν κάθε κιλό που θεωρούν περιττό από το κορμί τους, η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε πως ο juicy εαυτός της τής πάει περισσότερο. Και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Εμμονική με το fitness και φανατική των κοιλιακών, η τραγουδίστρια έχει πολλές φορές απαθανατιστεί μέσα στα μικροσκοπικά της μπικίνι, με το κορμί της να σχολιάζεται διαρκώς για το πόσο καλογυμνασμένο είναι. Και καλογυμνασμένο εξακολουθεί να είναι. Το skinny, όμως, αποτελεί πια παρελθόν.

Την ώρα που οι φωτογραφίες που την απεικονίζουν με σώμα… πασαρέλας, εξακολουθούν να φιγουράρουν μπροστά μας κάθε φορά που πληκτρολογούμε το όνομά της στο διαδίκτυο, οι νέες της λήψεις στο Instagram καθιστούν σαφές πως η Αγγελική άλλαξε.

Προς το καλύτερο φυσικά!

Με μερικά κιλά παραπάνω από ό,τι την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, η Ηλιάδη ανήκει πια στην κατηγορία των γυναικών με τις πλούσιες καμπύλες οι οποίες – ομολογουμένως- της πάνε πολύ.

Η ίδια εξακολουθεί να αναδεικνύει το κορμί της μέσα από μίνι, στενά φορέματα, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν. Από την παλιά της εικόνα, πάντως, απέχει πολύ.

Ξεχάστε την Ηλιάδη που ξέρατε: Το νέο, juicy κορμί της Αγγελικής είναι το καλύτερό της (Pics)

Στα καλύτερά της η Αγγελική, δεν συμφωνείτε;