Βούτσης: Απαράδεκτη η συσκότιση για το συμβάν στον Έβρο

Σε συνέντευξη του στο CNN Greece, ο Νίκος Βούτσης χαρακτηρίζει «απαράδεκτη τη συσκότιση που επιχειρείται για το αν το συμβάν στον Έβρο έγινε έπι Ελληνικού εδάφους, ενώ υπήρξαν διαβήματα προς την Τουρκική πλευρά και αναγνωρίζεται η «κινητικότητα» δυνάμεων ασφαλείας της Τουρκίας στη συγκεκριμένη περιοχή»

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εγκαλεί επίσης την κυβέρνηση «γιατί υπάρχει η τάση να αποδεχτούμε στο διηνεκές το ρόλο της «ευρωπαϊκής ασπίδας» απέναντι σε «λαθροεισβολείς»».
Για τα πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι 2», ο κ. Βούτσης υποστηρίζει ότι «κινείται στο πλαίσιο αξιοποίησης όλων των βασικών πηγών χρηματοδότησης, έχει στο επίκεντρό του τη διασφάλιση της εργασίας και των εγγυήσεων για τις εργασιακές σχέσεις, τη δημιουργία ενός πλέγματος ασφάλειας, ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες και τις μικρές επιχειρήσεις.»
Ο Νίκος Βούτσης σημείωσε με νόημα ότι «δεν υπάρχει προφανώς δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ 3% και ΣΥΡΙΖΑ 33%, μέσα στη ζωή και την πρόσφατη ιστορία του τόπου και της Αριστεράς. Ούτε με ενδιαφέρει να ερμηνεύσω προθέσεις λίγων δημοσιολογούντων, όχι μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που κατά καιρούς έθεσαν τέτοιο ζήτημα.»
Τέλος, ο κ. Βούτσης τάχθηκε στο πλευρό του απεργού πείνας Βασίλη Δημάκη.

 

No Comments Yet

Comments are closed