Βίντεο για την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου από τη Νεκταρία Αγγελάκη και η ομάδα “Κατάματα με θάρρος”

από Team MyPortal.gr
sms

Ομάδα Έκφρασης & Θάρρους κατά του Καρκίνου, με το όνομα «Κατάματα Με Θάρρος» έχει δημιουργήσει η Νεκταρία Αγγελάκη. Η Δικηγόρος – Εργατολόγος – Δημοσιολόγος παρουσιάζει με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου την ομάδα της, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα με τόλμη, τη μάχη που δίνει η ίδια κατά της νόσου.

“Δίνω τη μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά. Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω όσο μπορώ τους συνανθρώπους μου που περνούν το ίδιο. Να τους εμπνεύσω, να τους κάνω να μιλήσουν γι’ αυτό που περνούν, να κοιτάξουν τον καρκίνο τους κατάματα με θάρρος.

Ξεκίνησα την Ομάδα Έκφρασης & Θάρρους κατά του Καρκίνου, με το όνομα «Κατάματα Με Θάρρος», και συμπορεύομαι με όλους αυτούς που θα μοιραστούν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Ελπίζω το «Κατάματα Με Θάρρος» να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον καρκίνο να μιλήσουν και να εκφράσουν με κάθε δημιουργικό τρόπο -με μια φωτογραφία, ένα κείμενο, ένα βίντεο ή όπως επιθυμούν- το κουράγιο και τη δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν καθημερινά”, αναφέρει.

“Στόχος μου να ενισχύσω με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, πρωτίστως τα παιδιά με καρκίνο αλλά και όλους όσοι δίνουν τη μάχη τους με αυτή την ασθένεια” καταλήγει.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, η κ. Αγγελάκη ετοίμασε ένα βίντεο με σκοπό να ενθαρρύνει, να εμπνεύσει, να βοηθήσει.

Εδώ θα βρείτε το video:

https://youtu.be/Y2OFOfmHNNI

 

Ακολουθείστε τη στα social:

#KatamataMeTharros

Site: https://www.nektaria-aggelaki.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/NektariaEleutheriaAngelake/

Instagram: https://www.instagram.com/nektaria.eleftheria.aggelaki/

Youtube: https://www.youtube.com/@user-gi5we5pb1k