Τριήμερη επίσκεψη του γραμματέα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη – Όλο το πρόγραμμα

από Team MyPortal.gr
sms

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη τη χώρα, θα πραγματοποιήσει απο τη Δευτέρα 26 ως την Τετάρτη 28 Ιουλίου ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Γιώργος Στεργίου.  Οι επισκέψεις στοχεύουν στο να διατηρηθούν ενεργές οι κομματικές μηχανές, να γίνουν προετοιμασίες για τις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου ενώ, ειδική στη Θεσσαλονίκη, αφορούν και προετοιμασίες για τη ΔΕΘ.

Ο κ. Στέργιου, σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, θα συμμετάσχει σε συνεδριάσεις και των τεσσάρων ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) του νομού Θεσσαλονίκης.

Θα έχει ωστσόσο σειρά συναντήσεων με φορείς και αυτοδιοικητικούς.  Μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον ΥΜΑΘ Σταύρο Καλαφάτη, την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Μακεδονίας Μαρία Αντωνίου, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, τον δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Ταχμαζίδη.  Επίσης με τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου, τον πρόεδρο του ΣΕΒΕ Γιώργο Κωνσταντόπουλο, τομ διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ-Helexpo Kυριάκο Ποζρικίδη ενώ θα επισκεφθεί επιχειρήσεις και κοινωνικές δομές.