Τρεις υποψήφιοι και η επόμενη γυναίκα δήμαρχος για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Γράφει ο «Φωτογράφος»

 

  • Η καραντίνα και η καθημερινότητα της μας έχει στερήσει την εβδομαδιαία μας επαφή, όμως παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στην πόλη για να σας ενημερώνω για όλο το πολιτικό σκηνικό της πόλης. Σήμερα σας έχω λοιπόν μια είδηση βόμβα που διαδραματίζεται την τελευταία εβδομάδα και σίγουρα θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες, καθώς ήδη έκλεισε διετία η δημοτική αρχή του Δήμου Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά.
  • Ισχυρές εντάσεις και κραδασμούς έχει η ιστορία με τους εμβολιασμούς και όχι μόνο στον Δήμο Θεσσαλονίκης . Κρατήστε μερικές ειδήσεις που θα σκάσουν. Ακόμα ένας αντιδήμαρχος εμβολιάστηκε εκτός σειράς, και τρέμουν στην Βασιλέως Γεωργίου  μην βγει το όνομά του στον αέρα, καθώς θα τινάξει την δεδηλωμένη.  Δύο αντιδήμαρχοι έχουν ήδη χαλάσει το όνομα τους στην πιάτσα με αυτά που ζητάνε και ένας εν δυνάμει αντιδήμαρχος που έχει ήδη καεί με όσα έχει κάνει σε γνωστό κόσμο της πόλης. Τρικυμίες για τον Ζέρβα , όπου πλέον μόνος του δεν μπορεί να λύσει τον γρίφο για αυτό τον λόγο πρέπει να στελεχώσει την ομάδα του με τεχνοκράτες.
  • Πολλά παράπονα από την κομματική βάση και τον εμπορικό κόσμο για τους βουλευτές Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, μετά τα τελευταία γεγονότα για την αιφνίδια απόφαση να μην ανοίξει η αγορά. Όλοι εξαφανισμένοι, κανένας δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, ενώ ξαφνικά εμφανίστηκαν όλοι για την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων με φωτογραφίες με τα αγαπημένα κατοικίδια. Εξαίρεση ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος που έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και πήγε να ηρεμήσει τους εμπόρους και  η πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης  Αφροδίτη Λατινοπούλου η  οποία εξέφρασε την άποψη της στο προσωπικό της λογαριασμό στο fb. Οι υπόλοιποι μούγκα…
  • Τρεις υποψηφιότητες ήδη έχουν πάρει την απόφαση να ασχοληθούν με την διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης,  μετά από προτροπές πολλών από διαφορετικές γραμμές και ομάδες  της πόλης. Η μια, όπως έχει ήδη γραφτεί, είναι της παλιάς Πρωτοβουλίας του Γιάννη Μπουτάρη, για την οποία ακούγονται ήδη 2 πρόσωπα που μπορεί να ηγηθούν . Η δεύτερη είναι από την κεντροδεξιά δεξαμενή , από πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση φορέων, στην αυτοδιοίκηση και πετυχημένο ελεύθερο επαγγελματία. Δίπλα του έχουν συνταχθεί πολλά στελέχη τα οποία έχουν  πολλά κομματικά ένσημα και ελέγχουν μεγάλο ποσοστό τόσο της κομματικής βάσης αλλά και της νεολαίας. Ξέρετε η πόλη έχει πολλά πρόσωπα που ηγούνται ομάδων τόσο από το κόμμα όσο και από την νεολαία. Η τρίτη και σημαντικότερη έχει γυναικείο άρωμα και αποτελεί γνωστό στέλεχος του κέντρου με διείσδυση, λόγω ονόματος, τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά. Προκρίνεται ως λύση αλλαγής αέρα για την πορεία της πόλης και ως πρόσωπο ευρείας αποδοχής και σεβασμού από όλους.
  • Το γράφω από τώρα , δύο και χρόνια, πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Γυναίκα θα είναι η επόμενη δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στο θέμα αυτό θα επανέλθω
  • Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα και να προσέχετε
No Comments Yet

Comments are closed