Τρεις Καραμανλήδες συναντήθηκαν στις Σέρρες – Μήνυμα στήριξης στον πρώην υπ. Μεταφορών

από Team MyPortal.gr
sms

Στις Σέρρες συναντήθηκαν σήμερα τρεις Καραμανλήδες, ο πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Αχιλλέας Καραμανλής.

Την Πρώτη Σερρών επισκέφθηκαν  ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον εξάδελφό του και πρώην υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστα Αχ. Καραμανλή, αλλά και τον Αχιλλέα Καραμανλή ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστας Αχ. Καραμανλής σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα καλωσορίζει  τον πρώην Πρωθυπουργό και επί 12 χρόνια Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  στην εκλογική του  περιφέρεια χαρακτηρίζοντας τον ως  «τον πολιτικό της κοινωνικής δικαιοσύνης και των μεγάλων εθνικών επιλογών, που ποτέ δεν έλειψε από καμία μάχη».

«Για όλους αυτούς τους αγώνες, είμαστε περήφανοι», συνεχίζει, « και είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε ξανά, όλοι μαζί ενωμένοι, με ήθος, αξιοπρέπεια και πατριωτισμό, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας.»

«Όπως, επιβάλλει η ιστορία της παράταξής μας, που ξεκίνησε εδώ, από την Πρώτη Σερρών.
Την κοιτίδα της Νέας Δημοκρατίας. Το Κάστρο της Δημοκρατίας. Κι αυτό το Κάστρο δεν θα πέσει ποτέ!», καταλήγει.

Η κοινή παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ με τον εξάδελφό του Κώστα Αχ. Καραμανλή ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον πρώην υπουργό Μεταφορών.