“Τουρνουά Αγάπης για τη μικρή Μαρία” – Πανστρατιά ανθρωπιάς σε Συκιές και Νεάπολη με τη συμμετοχή των Βετεράνων του ΠΑΟΚ

από Team MyPortal.gr
sms

Πανστρατιά σε Συκιές και Νεάπολη από αυτοδιοικητικούς, ποδοσφαιριστές, νέους και βετεράνους,προέδρους συλλόγων, φορείς, κατοίκους, φίλους και συγγενείς για τη μικρή Μαρία!
Το σύνθημα είναι ένα “Τουρνουά Αγάπης για τη Μαρία” αλλά αφορά δύο δράσεις, “Παίζουμε μπάλα για τη Μαρία” και “Τρέχουμε για τη Μαρία”, από τις οποίες στόχος είναι να συγκεντρωθεί ικανοποιητικό ποσό ώστε να βοηθηθεί η οικογένεια της μικρής Μαρίας και η ίδια στον δύσκολο αγώνα ζωής που έχουν μπροστά τους, καθώς η μικρή έχει διαγνωσθεί με δύο αυτοάνοσα νοσήματα και οι μετακινήσεις της ειδικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο γίνονται με αναπηρικό καροτσάκι, καθώς έχει υποστεί τραχειοτομή.

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ομάδας των Βετεράνων Νεάπολης, και αντιδήμαρχος Νεάπολης και Διοικητικών – Οικονομικών Δημήτρης Ζιγκερίδης προσκαλεί στην προσπάθεια, που ξεκίνησε ήδη από χθες με την έκδοση ειδικών κουπονιών οικονομικής στήριξης, “όλους, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και κατοίκους του Δήμου Νεάπολης Συκεών και άλλων δήμων να στηρίξουν τις εκδηλώσεις αγάπης”.

“ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ”

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης “Είμαστε χαρούμενοι που η οικογένεια της Μαρίας αποφάσισε να πορευτούμε μαζί, με τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Νεάπολης και να βοηθήσουμε τη Μαρία, που δίνει μια τεράστια μάχη, να διοργάνωσουμε για τον σκοπό αυτό ένα Μεγάλο Τουρνουά Αγάπης με τη συμμετοχή της Ομάδας των Βετεράνων του ΠΑΟΚ, της Νεάπολης και Μικτών Ομάδων Βετεράνων. Στο πλαίσιο αυτό μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου θα βρεθούν και θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Νεάπολης -Στρεμπενιώτη.

Η πρώτη εκδήλωση “ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ” θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης την Δευτέρα  8 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα  μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων, Βετεράνοι Νεάπολης- Βετεράνοι ΠΑΟΚ.

Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε η Μαρία να βγει νικήτρια ζωής!
Όλοι βοηθάμε αγοράζοντας εισιτήρια των δύο ευρώ.

Στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα θα λαμβάνει χώρα και η δεύτερη εκδήλωση “ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ”,αθλητές και πολίτες θα μπορούν να τρέχουν για 24 ώρες στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης καταβάλλοντας 3 ευρώ συμμετοχή”,καταλήγει ο κ. Ζιγκερίδης.

Πληροφορίες:Γραμματεία τοπικού Αντιδήμαρχου Νεάπολης 2313329501-2
κιν.6977464168
Σημεία πώλησης εισιτηρίων και κουπονιών ενίσχυσης :
■CAFE BAR MINT Ανδρέα Παπανδρέου 115 Νεάπολη
■Το Μικρό Bistrot μπουγάτσα Κωνσταντινούπολης Ελ. Βενιζέλου 148 Στρεμπενιώτη Νεάπολη.