Το βαρόμετρο των υποψηφίων σε Α και Β Θεσσαλονίκης, η απόφαση Ζορπίδη και η δυναμική Βάρδα

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Τελική ευθεία για την κάλπη της 21ης Μαίου.. για να δούμε τι έχουμε για εσάς..

Οι δημοσκοπήσεις τρέχουν, δημοσιεύονται, συζητούνται.  Εγώ βλέπω και μαθαίνω τα αποτελέσματα πολλών που, παρά τις επιμέρους διαφοροποιήσεις τους, συγκλίνουν σε ορισμένα βασικά συμπεράσματα που δεν νομίζω να σας εκπλήξουν καθώς αυτό είναι που «ακούγεται» και στην κοινωνία.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως οι τέσσερις πρώτοι βουλευτές του 2019 δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα: Ράπτη, Γκιουλέκας, Καλαφάτης και Σιμόπουλος. Μια άλλη τετράδα είναι οι δύο βουλευτές Κούβελας και Ευθυμίου και οι δύο πολιτευτές Βενιέρης και Καραγιαννακίδης.

Στην Β’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία στους τρεις που είχαν εκλεγεί το 2019, με πρώτο τον Θόδωρο Καράογλου, προσπαθεί να… χωθεί ο «ανεβασμένος» Φάνης Παπάς.

Στον ΣΥΡΙΖΑ για την Α Θεσσαλονίκης νομίζω πως οι περισσότεροι συμφωνούν στο ότι η πρωτιά της Κατερίνας Νοτοπούλου δεν αμφισβητείται.  Σημειώστε από τους «νέους» τον Χρήστο Ρόκο.  Στο ΠΑΣΟΚ στην ίδια εκλογική περιφέρεια η έκπληξη είναι γυναικεία και ακούει στο όνομα Πέννυ Δαλαμπούρα που φαίνεται πως τα πάει πολύ καλά.

Συνεχίζει καθημερινά το τρέξιμο σε κάθε γειτονιά και σε εκδηλώσεις θεματικές και μαζικές ο Νίκος Καραγιαννακίδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία.

Ξανά υποψήφιος αναμένεται να είναι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνεδρίαση του Επιμελητηρίου, ο Μιχάλης Ζορπίδης για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης..  Μάλιστα το είπε ώστε το ΕΕΘ να μην πάει σε χέρια… νεοδημοκράτη, ενοχλημένος με κάποιες γαλάζιες αποφάσεις.

Καθημερινά και ασταμάτητα σφυροκοπεί ο Χρήστος Βάρδας, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς , την διοίκηση του Δήμου για τα λάθη και τις αστοχίες σε κομβικά θέματα ύψιστης σημασίας για την καθημερινότητα του πολίτη και τη λειτουργία του Δήμου. Μάλιστα ο ίδιος ανακοινώνει και καθημερινά άτομα και νέα πρόσωπα για το ψηφοδέλτιο του.