Το “αντίο” του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Μπαλωμενάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Από την κατάληψη της Νομικής και την εξέγερση του Πολυτεχνείου, μέχρι τους αγώνες του λαού μας κατά της λιτότητας και τις μάχες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, ως φοιτητής, μαχόμενος νομικός και βουλευτής, είχε τη δική του ανεκτίμητη συμβολή στην υπόθεση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο μας”, σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του και με αυτόν τον τρόπο λέει το δικό του “αντίο” στον Αντώνη Μπαλωμενάκη, πρώην βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον χαρακτήρα του Αντώνη Μπαλωμενάκη ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζει ότι ήταν “Σεμνός, ήρεμος, αποφασιστικός, εξαίρετος επιστήμονας, και αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Θα τον θυμόμαστε με απέραντο σεβασμό και πολλή αγάπη.

Στην οικογένεια και στους φίλους του, θερμά συλλυπητήρια”

 

Η κηδεία του

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα, στη 1 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Χανίων, ενώ η σορός του εκλιπόντος πολιτικού και νομικού θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11 το πρωί. Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Αγίας Μαρίνας.

Σημειώνεται πως η οικογένειά του έχει απευθύνει παράκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν τα χρήματα για τους σκοπούς του ΚΗΦΑΜΕΑ και της ΕΛΕΠΠΑΠ.