Το ποτό των “πράσινων”, το πρόγραμμα Τσίπρα και το κάλεσμα Χατζηδάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Γέρων”

Στο ξενοδοχείο του, στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης, αποσύρθηκε μετά την ομιλία του στο “Βελλίδειο” το βράδυ της Τετάρτης, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αφενός για να ξεκουραστεί με δεδομένο το ατύχημα στο πόδι, αφετέρου για να ετοιμαστεί για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ωστόσο πέρασαν για ένα ποτό απο το Garcon.

Δεν πιστεύω να τους γέλασαν τα μάτια τους αλλά πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μου μετέφεραν πως δεν είδαν τον Βενιζέλο στη χθεσινή εκδήλωση. Ταν όμως, πλην μελών και φίλων του κόμματος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Χάρης Αηδονόπουλος και η αντιπεριφερειάρχης Μελίνα Δερμεντζοπούλου που εκπροσώπησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Aυστηρά τις καθιερωμένες εκδηλεις αναμένεται να περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο. Στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ για συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας και μετά περιοδεία στα περίπτερα και στις 8 μ.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στο “Βελλίδειο” ενώ το μεσημέρι της επομένης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ο φετινός πολιτικός σχεδιασμός της ΝΔ για τη ΔΕΘ προέβλεπε επισκέψεις υπουργών και εκδηλώσεις όχι μόνο πριν την Έκθεση και την επίσκεψη του πρωθυπουργού, ως είθισται, αλλά και μετά. Έτσι χθες στο Πανόραμα έγινε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Κωστή Χατζηδάκη. Ο υπουργός Εργασίας αφού παρουσιάσε τις παρεμβάσεις του υπουργείου κάλεσε τα παριστάμενα μέλη και στελέχη της ΝΔ να προβάλλουν το κυβερνητικο έργο και να αγωνιστούν για κάθε ψήφο με στόχο την αυτοδυναμία.