Το… μπαλάκι στην επόμενη διοίκηση πετά ο Γ. Μπουτάρης για τους 192

Στην επόμενη διοίκηση, η οποία θα προκύψει από τις εκλογές στις 26 Μαϊου, ρίχνει το μπαλάκι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφορικά με το θέμα που συζητείται αυτή την ώρα στο δημοτικό συμβούλιο για την άσκηση ή όχι έφεσης κατά της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τους 192 συμβασιούχους.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την έκθεση των υπηρεσιών του δήμου για τις υπάρχουσες ανάγκες υπαλλήλων στον τομέα της καθαριότητας. «Δεν τεκμηριώνει επαρκώς τις ανάγκες. Η καθαριότητα έχει 192 άτομα οι οποίοι αυτή τη στιγμή δουλεύουν και πληρώνονται έως το Πάσχα του 2020. Η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκηθεί, θα εκδικαστεί στις 25 Νοεμβρίου», τόνισε ο κ. Μπουτάρης κάνοντας λόγο για παράνομη νομιμοποίηση που περιέχει ποινικές ευθύνες. «Αυτή η απόφαση φέρει ποινικές ευθύνες, εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω μία τέτοια απόφαση, παράνομης νομιμοποίησης», είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ να αναλογιστείτε όλοι τις ευθύνες σας και ως προς την επόμενη διοίκηση, αλλά και προς τους εργαζόμενους. Έχουμε προεκλογική περίοδο, και ο καθένας κοιτά ν’ αρπάξει ψήφους αυτή τη στιγμή», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

No Comments Yet

Comments are closed