Το κοινωνικό έργο του Δράμαλη, το ντέρμπι στον Δήμο Παύλου Μελά, τα νέα έργα που υλοποιούνται από τον Ζέρβα και ο νέος πρόεδρος της ΑΖΚ

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Σήμερα σας έχω νέα, κουτσομπολιά και πολλά παραπολιτικά. Κυρίως εστιασμένα στα αυτοδιοικητικά αλλά και στις εθνικές εκλογές που έρχονται.. για να δούμε τι έχουμε

Συνεχίσει το κοινωνικό του έργο και την κοινωνική του προσφορά σε αδύναμες ομάδες ο Μάριος Δράμαλης , πρόεδρος του οργανισμού Κίονες. Δραστήριο μέλος της Νέας Δημοκρατίας ακούγεται έντονα  το όνομα του για την Α Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Μάριος Δράμαλης έκανε και μια σειρά απο παρουσιάσεις με κύριο θέμα τα ενεργειακά.

Κρατήστε ένα όνομα για το ΠΑΣΟΚ στην Β\ Θεσσαλονίκης , ο οποίος είναι ο νεαρότερος σε ηλικία και ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπατζαρακίδη , ο οποίος ειναι και αντιδήμαρχος στον Δήμο Χαλκηδόνος.

Για το ΠΑΣΟΚ δύο ονόματα έως σήμερα ξεχωρίζουν για την Α’ Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πέτρο Λεκάκη και τον δικηγόρο και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Αντώνη Σαουλίδη..

Σε ντέρμπυ θα εξελιχθεί η διαδικασία εκλογής δημάρχου για τον Δήμο Παύλου Μελά.  Τον νυν δήμαρχο Δεμουρτζίδη κοντράρει  ο Λίλτσης και σφήνα έχει μπει ο Ασλανίδης. Παιχνίδι για γερά νεύρα με βλέμμα στον δεύτερο γύρο με σιγουριά..

Πολλά σημαντικά έργα και δημοπρατήσεις έχει ξεκινήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ο Ζέρβας το έχει πάρει κανονικά πάνω του για να μεταμορφώσει την πόλη και να την αναβαθμίσει σε επίπεδο υποδομών. Μαζί του ο στενός συνεργάτης του και ειδικός σε πολλά τεχνικά αντικείμενα και θέματα, ο Δημήτρης Μήτρου..

Εκτός ψηφοδελτίου με την Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία, κατοπιν δικής του πρωτοβουλίας, και… εντός της υποψηφιότητας για δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός. Ο πρώην υπουργός φαίνεται έτοιμος και προετοιμάζεται συστηματικά για την διεκδίκηση του δήμου έχοντας ξεκινήσει να στήνει το επιτελείο του.

Σταδιακά και συντεταγμένα φτιάχνει το ψηφοδέλτιο του ο νυν Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός… νέα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας ανακοινώνονται καθημερινά..

Μαθαίνω ότι νέος πρόεδρος στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας θα προέρχεται απο τον ΣΕΒΕ και πρόκειται για πρόσωπο με εμπειρία και τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά..   Σημειώστε το όνομα του νυν. αν. μέλος του ΔΣ Παναγιώτη Κετικίδη.

-Αλλαγή είχαμε και στην ΕΥΑΘ παγίων με νέο πρόεδρο τον Γιώργο Ιωαννίδη, επιλογή του Σταύρου Καλαφάτη..

Αυτά τα ολίγα για σήμερα