Το… κάστρο του Δήμου Θεσσαλονίκης, η ατυχής επιστολή του ΕΕΘ, η Golden Bay που δεν είναι παντού «χρυσή» και η υπεροχή Τζιτζικώστα

Γράφει ο «Φωτογράφος» 

 • Πλέον είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και όλοι ξεκίνησαν τις άδειες και τις αποδράσεις σε κοντινές και μακρινές παραλίες. Ζέστη, μπανάκια, ουζάκια ένα μέρος από τις διακοπές όλων. Εμείς όμως ακόμα εδώ να παλεύουμε με τα κύματα. Πάντως οι μεγάλες εκπλήξεις θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο, που θα είναι μήνας αποφάσεων και τελικών επιλογών.
 • Ακούω συνέχεια όλοι και όλες αναρωτιέστε και ρωτάτε συνεργάτες του site ποιος είναι ο «Φωτογράφος». Παιδιά ηρεμήστε. Δεν θα με βρείτε. Μονο εγώ θα σας βρίσκω και θα σας… φωτογραφίζω. Αυτή η εβδομάδα ήταν υποτονική αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα παράλληλα… για να δούμε
 • Επιστολή έστειλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο myportal.gr και στα αγαπημένα μου παιδιά. Μόνο που η επιστολή είχε λάθος μήνυμα και περιεχόμενο σε σχέση με το τι έγραψα. Δεν ανέφερα ότι ο πρόεδρος ασχολείται με την εκλογική διαδικασία, έγραψα πολύ απλά κάτι το οποίο ακούγεται εδώ και καιρό, ότι όλα τα στελέχη που ονειρεύονται την θέση του το κάνουν.. Όπως και άλλες φορές έχω τονίσει ότι ο Ζορπίδης στηρίζει τον θεσμό και τα μέλη του επιμελητηρίου, σε αντίθεση με πολλούς. Πάντως θα συμφωνήσω ότι η συγκυρία δεν είναι για εκλογολογίες. Οπότε καλό είναι να τονιστεί αυτό στα μέλη της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης .
 • Το πρόβλημα όμως στο Επιμελητήριο είναι άλλο και μεγαλύτερο. Αλήθεια έναν που έχετε εκεί γνωρίζει ο πρόεδρος ότι εκμεταλλεύεται με αισχρό τρόπο την θέση του και ζητάει ψηφαλάκια; Ή σαν ενοχλεί μόνο το τι γράφουμε και την αλήθεια που λέμε… Η ιστορία έχει μεγάλη συνέχεια και θα τα πούμε… Αυτό αγαπητέ μου Πρόεδρε είναι και δική σου ευθύνη.
 • Μεγάλος ντόρος γίνεται για την λίστα της Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία, όμως το πρόβλημα είναι τι θα γίνει και στην λίστα της Β’ Θεσσαλονίκης με την στελέχωση… εκεί τα πράγματα είναι απλά .. Καράογλου σαρώνει καθώς κάθε μέρα το πρόγραμμα του είναι γεμάτο με συναντήσεις σε όλα τα μέρη της εκλογικής του περιφέρειας και συνέχεια απαντάει στο κινητό του σε κάθε κλήση ο ίδιος… Όχι σαν κάτι άλλους που την είδαν παράγοντες…
 • Πάντως αν θέλετε την άποψη μου για τα της Καλαμαριάς, η Golden Bay καλή, αλλά μόνο μέχρι εκεί το υπόλοιπο κομμάτι είναι ακόμα σε τραγική κατάσταση.. Ίσως απο την ΔΕΤΕΚ θα έπρεπε να το δουν και αυτο το σημείο και να γίνει μια ολική αναμόρφωση. Είπαμε όχι μόνο επικοινωνία και συναυλίες αλλά και ουσία.
 • Ακούω για αλλαγές στις διοικήσεις κάποιων νοσοκομείων για τους διοικητές  στην Θεσσαλονίκη. Βλέπετε πέτυχαν πολύ στο έργο τους και σκέφτονται που θα πάνε .
 • Πάντως για τον Δήμο Θεσσαλονίκης κρατήστε το εξής. Πέρα απο τον ανασχηματισμό που θα δούμε ποιο κάτω, ετοιμάζεται μια ομάδα οννεδιτών παλιών και νέων για κίνηση στον Δήμο. Όχι για αυτόνομη κάθοδο αλλά να κολλήσει δίπλα στον Ζέρβα με απώτερο σκοπό το αύριο του Δήμου.. αυτά ακούνε στο δημαρχείο και χαίρονται ότι το κόμμα είναι δίπλα τους .. αλλά που να ήξεραν ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα.
 • Στο επιτελείο του Ζέρβα πάντως ακόμα ψάχνονται για κάτι που δεν ξέρει ο Δήμαρχος και αναμένεται να σκάσει, όπως μαθαίνω .  Πάντως μετά τον Αύγουστο θα ασχοληθούν με την σταδιακή κατάρτιση και βολιδοσκόπηση ατόμων για το ψηφοδέλτιο. Καθώς και με τον ανασχηματισμό. Ένας συνεργάτης του πάντως μαθαίνω έκανε μια σημαντική κίνηση..
 • Φυσικά περιμένω όλους όσους έκραζαν ότι δεν θα γίνει ανασχηματισμός να βγουν να ζητήσουν συγνώμη καθώς στον Δήμο Θεσσαλονίκης θα γίνει και θα υπάρχουν σχετικές εκπλήξεις/.. και φυσικά αλλαγές….
 • Μια αλλαγή θα είναι του Ζεϊμπέκη στην αντιδημαρχία καθαριότητας, κρατήστε το αυτό. Θα μείνει στο σχήμα, δεν υπάρχουν και πολλοί. Αμετακίνητος ο Μιχάλης Κούπκας που έστρωσε και εβαλε σε τάξη τα οικονομικά του δήμου.. απο κει και πέρα δύσκολο παζλ για τον δήμαρχο που θα τα αποφασίσει όλα στις διακοπές του ..
 • Μεγάλα μούτρα είχαν όλοι οι πολιτευτές στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, καθώς τα νούμερα τους στην τελευταία δημοσκόπηση ήταν σε τραγικό σημείο . Και φυσικά μετά από αυτό σκέφτονται τι θα κάνουν πολιτικά στο μέλλον τους..
 • Πάντως η τελευταία δημοσκόπηση που έτρεξε και δημοσιεύτηκε ήταν επιτυχία όπως αναμενόταν μόνο για τον Τζιτζικώστα . Στο στρατόπεδο Ζέρβα βλέπουν τα προβλήματα να μεγαλώνουν και τα ποσοστά σε σχέση με την αρχή να πέφτουν… ενδιαφέρον έχει να δούμε ακόμα δύο δημοσκοπήσεις που θα τρέξουν στο προσεχές διάστημα..
 • Σίγουρα από ίσο ακούω απο παράγοντες της αγοράς το μεγαλύτερο πρόβλημα της διοίκησης Ζέρβα είναι ότι δεν έχει αντίπαλο από την αντιπολίτευση, αλλά και κυρίως ότι δεν έχει ομάδα ..
 •  Φίλοι μου από την Χαλκιδική μου είπαν ότι ακούγονται πολλά παράπονα επό τον κόσμο για την Δήμαρχο Κασσάνδρας και τον Δήμαρχο Αριστοτέλη… Αλήθεια, δεν μπορώ να το καταλάβω…
 • Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει για πολλούς η σταδιακή προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές… εκπλήξεις μέχρι σήμερα σε όλους τους δήμους δεν αναμένονται σε αντίθεση με τα ψηφοδέλτια που θα γίνει κανονική σφαγή… βλέπετε θα θυμηθούν τον κόσμο πάλι στο τέλος οι περισσότεροι.
 • Στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ αναμένεται από Σεπτέμβριο επίσης η εκλογομαχία για τις στηρίξεις… είμαι περίεργος να δω στην Θεσσαλονίκη τι θα γίνει…
 • Μου λένε η Χρύσα Αράπογλου σκέφτεται να διεκδικήσει τον Δήμο Καλαμαριάς… Δεν νομίζω ότι ισχύει, η Χρύσα ξέρει πότε κλείνουν οι κύκλοι.
 • Αυτά πάντως ακούει ο Δαρδαμανέλης και χαίρεται με την διάσπαση του ΚΙΝΑΛ. Πάντως σε δημοσκόπηση στον Δήμο Καλαμαρίας καινούργια φαίνεται ενισχυμένος από το στοίχημα της καθαριότητας. Το μόνο πρόβλημα είναι μην έρθει διάσπαση και σε αυτόν με κάποιο πρόσωπο…
 • Έντονη κινητικότητα του Μαργαρίτη Σχοινά παρατηρώ τελευταία και μεγάλη εξωστρέφεια σε περιοχές στην Ελλάδα…
 • Μπερδεμένη είναι η κατάσταση τι θα γίνει με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης … σχεδιασμός και εκεί ανάλογα με τις εξελίξεις ..
 • Αυτά τα ολίγα για σήμερα .. καλό ΣΚ σε όλους εύχομαι ..
No Comments Yet

Comments are closed