Το ευχαριστώ Ιωακείμοβιτς στα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης

από Team MyPortal.gr
sms
Ευχαριστήριο μήνυμα στα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την οργάνωση της 86ης ΔΕΘ απηύθυνε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Iωακείμοβιτς μέσω ανάρτησης του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.
“Στον απόηχο πλέον της ΔΕΘ, με το πέρας της επιτυχημένης επίσκεψης του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη και την ολοκλήρωση μιας σειράς πολιτικών δράσεων – εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρο το νομό, θα ήθελα ως Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο για να προκύψει ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα”, σχολίασε ο κ. Ιωακείμοβιτς.
“Φίλοι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, μέλη της ΟΝΝΕΔ , της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και των Γραμματειών, Αυτοδιοικητικοί, Βουλευτές και πολλοί άλλοι, εργάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες πυρετωδώς για την επιτυχή ολοκλήρωση των σχετικών δράσεων και εκδηλώσεων, οι οποίες αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες της περιοχής.
Οι οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης έστειλαν ηχηρό μήνυμα νίκης από την πόλη μας και σηματοδότησαν το έναυσμα της προεκλογικής περιόδου, η οποία θα ολοκληρωθεί με την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, #Κυριάκου_Μητσοτάκη.”, έγραψε ο πρόεδρος.