Το bachelor party, το παρασκήνιο της αλλαγής γενικού γραμματέα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο εκλεκτός του ΣYΡΙΖΑ και η αποχώρηση του βουλευτή .. 

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο «Φωτογράφος»

Έντονη εβδομάδα η προηγούμενη με πολλά παραπολιτικά και εκπλήξεις κυρίως στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Για να δούμε τι έχουμε να δούμε ..

Έντονα ακούγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ το όνομα του καθηγητή και πρώην προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, μια καθαρά κομματική επιλογή. Το όνομα του βέβαια είναι ενεργό και για μια πιθανή υποψηφιότητα στην Α Θεσσαλονίκης..

Κλείδωσε η υποψηφιότητα του Θόδωρου Θεοδωρίδη για τον Δήμο Πέλλας. Μάλιστα χθες στα Γιαννιτσά έγινε μεγάλη εκδήλωση όπου ανακοίνωσε τις προθέσεις του και κυρίως μερικά σημαντικά κομμάτια από το πρόγραμμα του για τον Δήμο. Πάντως σε δημοσκόπηση που υπάρχει φαίνεται πως πηγαίνει στον δεύτερο γύρο με τον σημερινό δήμαρχο και θα είναι νικητής..

Κλείδωσε από οτι μου λένε από Χαλκιδική η υποψηφιότητα του Γιάννη Γιώργου, αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής  για τις επόμενες βουλευτικές με την Νέα Δημοκρατία.. Τώρα με την απόσυρση Βαγιωνά πάει κατευθείαν για Βουλή.

Μου μεταφέρουν απο Αθήνα πως δεν θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, παρά τα αντίθετα που ακούγονται.

Δυναμικά κινείται στην Α Θεσσαλονίκης, ο πρώτος επιλαχών με την Νέα Δημοκρατία,  Παναγιώτης Κοκκόρης, ο οποίος ξεκίνησε τις περιοδείες, την επαφή, που δεν έχασε ποτέ, με τον κόσμο καθώς και τις εμφανίσεις στα μίντια.

Μιας και πιάσαμε την Α’ Θεσσαλονίκης ας μείνουμε για λίγο στον γιατρό της καρδιάς μας, το γιατρό των φτωχών ντε όπως θέλει να αυτοπαρουσιάζεται, που έχει βάλει όλους να μην γράφουμε για αυτον κάτι κακό.. μάλιστα χθες είχε και bachelor party με αρκετούς καλεσμένους.. ένας εξ αυτών ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.. αλήθεια γιατρέ θα του πεις τι έλεγες προεκλογικά για αυτον..;

Τώρα για να έρθουμε λίγο στην αλλαγή γενικού γραμματέα στον Δήμο Θεσσαλονίκης.. σας το είχαμε γράψει απο καιρό οτι θα αποχωρούσε ο Μίμης Φωτόπουλος.. τώρα για να έρθουμε στην επιλογή Λιακόπουλου.. πρόκειται για ένα καλό παιδι και καλό επιστήμονα ο οποίος δεν εχει σχέση με την αυτοδιοίκηση.. αυτο ειναι το πρώτο.. το δεύτερο είναι οτι δεν εχει επαφή με την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.. Η κίνηση θεωρείται συμβολική , για πολλούς λόγους, όμως θα επανέλθουμε στο θέμα λίαν συντόμως..

Ο Ζέρβας σε μια πολιτική ανάλυση θέλει προσέγγιση με το παραδοσιακό κοινό της Νέας Δημοκρατίας.. Όμως ο κόσμος δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει ως υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας και αυτό φαίνεται απο τις δημοσκοπήσεις και κυρίως από την βάση της.  Σίγπυρα κάποιοι νεοδημοκράτες είναι κοντά του γιατί η εξουσία είναι γλυκιά.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα