Την Τετάρτη συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

από Team MyPortal.gr
sms

Συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά την ήττα  του κόμματος με 20 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στο «Athenaeum InterContinental Athens Hotel» και τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα ανοίξει με ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στις 17:00.

O Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλαβε τη διερευνητική εντολή και την κατέθεσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεδομένου ότι δεν προκύπτουν συσχετισμοί για το σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου έκανε λόγο για απρόσμενα οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώσαμε, τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους, μαχητές, αγωνιστές και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Την ίδια ώρα ο  βουλευτής Χανίων του κόμματος, Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του έδωσε τη γραμμή που πρέπει να έχει το κόμμα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στις 25 Ιουνίου.

«ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! Τέλος.

Συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθιές θεσμικές αλλαγές στο κράτος και στη δικαιοσύνη-σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!

Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!», ήταν το μήνυμα του.