Την Ελίνα Καντζά δεν την κοντράρει καμία στο κορμί!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Όταν ο Άλμπερτ Αϊνστάιν μιλούσε για τη σχετικότητα του χρόνου, αναμφίβολα δεν είχε ιδέα ότι εκατό χρόνια μετά θα υπάρχει μια 45άρα που θα επιβεβαιώνει τη θεωρία του και θα την αποδεικνύει καλύτερα απ΄αυτόν. Ποιο E=MC στο τετράγωνο και αηδίες…Η Ελίνα Καντζά είναι η εξίσωση που χρειαζόταν η επιστήμη.

Είναι σίγουρα δύο δεκαετίες που μας κάνει να θέλουμε να την παρατηρούμε. Απ΄όποιο δίαυλο επαφής κι αν γίνεται. Είτε λέγεται πασαρέλα, είτε λέγεται τηλεόραση, είτε λέγεται Instagram.

Με τη ζωή της να βρίσκεται μόνιμα στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια, η Ελίνα Καντζά έχει πλέον μόνο το τρίτο ως μέσο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που τη θαύμασαν, την ερωτεύτηκαν και τη φαντασιώθηκαν. Αλλά ας μη χρησιμοποιούμε παρατατικούς και αορίστους. Οι ενεστώτες αντέχουν ακόμα για την Ελίνα. Ιδίως όταν βλέπει κανείς φωτογραφίες όπως αυτή που ανάρτησε χθες.

Όπως θα δεις, το κορμί της είναι χτιστό. Ειλικρινά τώρα, πώς το καταφέρνει; Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες, ακόμα και πάρα πολύ μικρότερες, που να μπορούν να κοντράρουν έστω και για λίγο την Ελίνα; Γι΄αυτό θα σας παραπέμψουμε στην ατάκα που είχε πει ο φαντάρος στους Δύο Ξένους όταν τον ρώτησε ο Μαρκοράς ποια προτιμάει. «Εγώ θέλω την Ελίνα» είπε. Και σοφά μίλησε.