Τι θα ψηφίσει την Κυριακή ο Κώστας Καραμανλής;

από Team MyPortal.gr
sms

Σε μία μόνο κάλπη θα ψηφίσει την Κυριακή ο Κώστας Καραμανλής. Όπως σας ενημερώσαμε ήδη ο πρώην πρωθυπουργός θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Σε ποιες κάλπες όμως; Και ποιους θα σταυρώσει;

Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον γιατί ο πρώην πρωθυπουργός ανήκε παλιά στην ΤΟ Μητροπόλεως της ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα της ΝΔ, η οποία στη συνέχεια συγχωνεύτηκε και έγινε πλέον Α’ ΔΗΜΤΟ. Εκεί δε θα στηθούν κάλπες, ούτε για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ούτε για τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ, καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο υποψήφιος είναι μόνο ένας. Στην ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα υποψήφιος πρόεδρος είναι ο φίλος του Καραμανλή Τάσος Εμμανουηλίδης και στην Α’ ΔΗΜΤΟ ο επίσης γνωστός του Καραμανλή Γιώργος Γκουζέπης.

Ο Καραμανλής θα ψηφίσει μόνο στην κάλπη, όπου θα αναδειχθούν οι αντιπρόσωποι για το συνέδριο. Εκεί για 18 θέσεις έχουν καταθέσει υποψηφιότητα 33 υποψήφιοι και το κάθε ένα μέλος (άρα και ο Καραμανλής) θα έχει το δικαίωμα να σταυρώσει μέχρι και πέντε υποψήφιους. Εδώ βέβαια είναι ουκ ολίγοι οι γνωστοί του πρώην πρωθυπουργού. Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης και παλιός πρόεδρος της ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα Μηνάς Σαμαντζίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκος Λιακόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και σημερινός περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γάκης.

-Ο Νεολαίος-