Τι καιρό θα κάνει σήμερα

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές σε περιοχές του Ιονίου, της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν του Νοτιοανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018. Από τις μεσημεριανές ώρες σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο και ενδεχομένως πρόσκαιρα στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, ενώ λίγες παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 24 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά στα βόρεια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.