Τι καιρό θα κάνει σήμερα

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες αναμένονται για σήμερα σύμφωνα με το meteo.gr, όμως θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Λίγες ασθενείς και τοπικές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Παγετός θα σημειωθεί έως το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 0 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 2 έως 16, στα νότια από 5 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 13, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 16, και στην Κρήτη από 9 έως 17 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το πρωί από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, έως και το μεσημέρι. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, όμως θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς.