Τι δηλώνει ο Μίμης Φωτόπουλος γαι την επόμενη ημέρα στον δήμο Δέλτα – Θολό το τοπίο με τις υποψηφιότητες

από Team MyPortal.gr
sms

Το όνομα του πρώην δημάρχου Δέλτα και σημερινού ειδικού συμβούλου του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Μίμη Φωτόπουλου έχει ακουστεί ουκ ολίγες φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα ως πιθανός αντίπαλος του σημερινού δημάρχου, Γιάννη Ιωαννίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

 

Ο κ. Φωτόπουλος μιλώντας στο myportal.gr δήλωσε παρών στα δημοτικά δρώμενα του δήμου καθώς όπως είπε συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. “Είμαι παρών σε όλες τις συνεδριάσεις των οργάνων του δήμου και δεν απουσιάζω από τα δημοτικά δρώμενα του τόπου μου”, είπε ο κ. Φωτόπουλος υποστηρίζοντας ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και σκέφτεται πολύ σοβαρά τα επόμενα βήματά του. “Δεν έχω αποφασίσει ακόμη το τι θα κάνω αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ως σκέψη”, τόνισε ο πρώην δήμαρχος.

 

Για πολλούς μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Φωτόπουλου φαντάζει ως λύση ανάγκης καθώς δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου από κάποιον άλλο υποψήφιο, ο οποίος να προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

“Το τοπίο με τις υποψηφιότητες στο δήμο μας παραμένει θολό, καθώς ούτε ο σημερινός δήμαρχος έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αλλά ούτε και ο πρώην δήμαρχος έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση”, ανέφερε αυτοδιοικητικός παράγοντας του δήμου. “Ο       κ. Ιωαννίδης δεν ξέρουμε αν τελικά διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του δήμου αλλά και κανείς άλλος δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις”, συμπλήρωσε.