Τι απάντησε ο Στ.Πέτσας για τα σενάρια ανασχηματισμού και τη λίστα χρηματοδότησης των ΜΜΕ

“Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα”, απάντησε ο Στέλιος Πέτσας όταν ρωτήθηκε σήμερα  για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου, κατά την οποία και συμπληρώνεται ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. “Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού. Η κυβέρνηση προχωρά το έργο της”.

Αναφορικά με τα τεστ για τον κορωνοϊό στους εισερχόμενους τουρίστες ο κ. Πέτσας είπε: “Δεν κάνουμε έναν απλό δειγματοληπτικό έλεγχο. Τα τεστ είναι στοχευμένα. Έχουν ανάλυση κινδύνου και γι’ αυτό ζητάμε από τους επισκέπτες μας να συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο που δίνει τη διαδρομή τους ώστε να μπορεί να γίνεται σωστή ιχνηλάτηση και να βάζουμε στο σύστημα τα κρούσματα που είναι τα πιο επικίνδυνα”, σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά στην περίφημη λίστα με τα μέσα ενημέρωσης, στα οποία διοχετεύθηκαν τα ποσά για την καμπάνια κατά του κορονοϊού “Μένουμε Σπίτι”, ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι είναι θέμα λίγων 24ωρων να δημοσιοποιηθεί με πλήρη διαφάνεια. Τόνισε δε ότι ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών κι οι πληρωμές έχουν ολοκληρωθεί. “Όταν μου πουν από το υπουργείο Οικονομικών, θα τη δώσω στη δημοσιότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

No Comments Yet

Comments are closed