Τι απαντά ο δήμαρχος Δέλτα για τις παραιτήσεις των δύο ειδικών συμβούλων του

από Team MyPortal.gr
sms

Την απάντησή του στις δηλώσεις μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο facebook των δύο ειδικών συμβούλων που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από τον δήμο Δέλτα δίνει ο δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Φωτόπουλος, ο κ. Σιάκκας δεν παραιτήθηκε, αλλά έληξε η απόσπασή του από το ΙΚΑ στο δήμο Δέλτα. Ενώ όσον αφορά στον κ. Αντωνιάδη ο δήμαρχος Δέλτα τονίζει ότι “στις εκλογές του 2014 ο κ. Αντωνιάδης ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Γ. Αρβανιτίδη και δεν εξελέγη. Παρ’ όλ’ αυτά εμείς ξεπεράσαμε τις παραταξιακές αγκυλώσεις και του δώσαμε θέση ειδικού συμβούλου. Με τη σημερινή του ενέργεια επιβεβαιώνει το δίκιο των αρχαίων ότι ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος”.

Αναφερόμενος μάλιστα στις αιχμές του κ. Αντωνιάδη αναφέρει χαρακτηριστικά: “Δε θα σχολιάσω τίποτε άλλο από το «κείμενο παραίτησης» παρά μόνο ότι η αξιοποίηση των ανθρώπινων και υλικών πόρων στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, που όπως λέει η Διοίκηση δεν πέτυχε, ήταν το αντικείμενο της θέσης ειδικού συμβούλου την οποία του εμπιστευθήκαμε! Δυστυχώς, όπως λέει και ο ίδιος, δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Διοίκηση σ’ αυτό το επίπεδο. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο και έκανα αμέσως δεκτή την παραίτησή του”.