Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας – Tips για να τις διαλέξετε σωστά

Η ασφάλιση του σπιτιού σας απαιτεί μεγάλη προσοχή ως προς τα προϊόντα που θα διαλέξετε. Οι επιλογές είναι πολλές. Από συναγερμό, μέχρι πόρτα ασφαλείας, ειδικά κάγκελα στα παράθυρα κ.τ.λ.

Επικεντρωνόμαστε στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και τις εξωτερικές πόρτες αλουμινίου, οι οποίες αποτελούν την βάση για να δημιουργήσετε έναν χώρο ασφαλή, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε πολύ ακριβές λύσεις.

Επιλέξτε την σωστή εταιρεία

Οι κατάλληλοι συνεργάτες δεν είναι πάντα οι πιο φθηνοί, πόσο μάλλον όταν το προϊόν που εμπορεύονται έχει να κάνει με την ασφάλεια ολόκληρης της ακίνητης περιουσίας σας. Μην επιλέγετε εταιρεία αμφιβόλου προέλευσης, αλλά μία πιστοποιημένη και γνωστή επιχείρηση που μπορεί να προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και ποιότητα.

Πιστοποίηση

Η πιστοποίηση αντιδιάρρηξης ουσιαστικά δίνει στον αγοραστή την ασφάλεια ότι η πόρτα είναι κατασκευασμένη βάσει διεθνών προτύπων με παράλληλες πιστοποιήσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Έτσι γνωρίζετε πολύ καλά και εγγράφως ότι η πόρτα ασφαλείας πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Εγγύηση

Ανάλογα με το κόστος της πόρτας, πρέπει να πούμε ότι η εγγύηση κυμαίνεται από 1-6 χρόνια. Διαβάστε πολύ καλά τι περιλαμβάνει η εγγύηση πριν την αγορά της πόρτας ασφαλείας.

Τι θωράκιση θα έχει η πόρτα σας

Κατά την επιλογή της πόρτας σας, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει η απλή θωράκιση και η πιο ενισχυμένη. Όσο το δυνατόν καλύτερη θωράκιση, τόσο καλύτερη ασφάλεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση, γι΄αυτό μην είστε φειδωλοί στην επιλογή αυτή. Η στιβαρότητα είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της πόρτας ασφαλείας. Τέλος, το πάχος της πόρτας πρέπει να είναι συγκεκριμένο, ώστε ένας επίδοξος διαρρήκτης να μην μπορέσει να το προσπεράσει.

Βρείτε από την εταιρεία Styledoors θωράκιση με αλουμίνιο και άλλα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που θα κάνουν τον χώρο σας απόρθητο!

No Comments Yet

Comments are closed