Θεσσαλονίκη: Βοηθός διαιτητή δέχθηκε επίθεση μετά από τη λήξη ερασιτεχνικού αγώνα

από Team MyPortal.gr
sms

Επίθεση δέχθηκε ένας 30χρονος βοηθός διαιτητή μετά από λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα στη Σουρωτή, στο δήμο Θερμής, την Κυριακή το μεσημέρι.

Δίκυκλο, με οδηγό και έναν επιβάτη, προσέγγισε τον βοηθό διαιτητή και ένας από τους δύο που επέβαιναν, τον γρονθοκόπησε. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ενός εκ των δύο δραστών και πρόκειται για έναν 29χρονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία: «Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θέρμης σε βάρος 29χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες της 23-11-2025, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα τοπικής κατηγορίας, μαζί με έτερο άτομο επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισαν 30χρονο ημεδαπό – βοηθό διαιτητή και αφού ο 29χρονος του επιτέθηκε λεκτικά, στη συνέχεια άσκησε σωματική βία σε βάρος του. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης».

Πηγή: ertnews.gr