Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο του Flyover στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μητσοτάκης αφού ενημερώθηκε για την πορεία του έργου δήλωσε πως στόχος είναι η ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών στη Θεσσαλονίκη.
Αναφερόμενος στον Flyover ο πρωθυπουργός τόνισε πως πως πρόκειται για ένα έργο που υλοποιεί η κυβέρνησης και όταν ολοκληρωθεί, στα μέσα του 2027 θα βοηθήσει σημαντικά στην «κυκλοφοριακή ανακούφιση στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός μας είναι η ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής στη Θεσσαλονίκη. Το Μετρό λειτουργεί και είναι ένα κόσμημα για τη Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί και η παράδοση 5 ακόμα σταθμών και η επέκταση προς την Καλαμαριά».
«Η κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη την υλοποίηση του κυβερνητικού της έργου και η σημαντική έμφαση την οποία δίνουμε στα έργα υποδομής αποτέλεσε μία από τις κεντρικές δεσμεύσεις τις οποίες δώσαμε στον ελληνικό λαό το 2023 όταν μας εμπιστεύτηκε και πάλι με την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.
Αυτή είναι η δουλειά μας, συνεχίζουμε και αξιολογούμαστε για την δουλειά μας καθημερινά από τους πολίτες και βέβαια στο συνολικά στο τέλος της 4ετίας, ένα τέλος 4ετίας το οποίο θα συμπίπτει και με την παράδοση αυτού του πολύ σημαντικού έργου υποδομής», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτακης.