Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία μετατρέπεται σε πίστα της Formula 1

από Team MyPortal.gr
sms

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται αύριο Σάββατο (23/9) μία από τις κορυφαίες ομάδες των τελευταίων ετών στη Formula 1, την Oracle Red Bull Racing για ένα μοναδικό showrun, ένα event επίδειξης με την πρωταθλήτρια RB7, τον πρώην οδηγό της Formula 1 Patrick Friesacher και τους Red Bull Driftbrothers με τις G82 BMW M4.

Οι προετοιμασίες ήδη ξεκίνησαν στη Νέα Παραλία, τραβώντας την προσοχή των περαστικών που σταματούν για να εντοπίσουν το μονοθέσιο της F1.

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία μετατρέπεται σε πίστα της Formula 1 

Η ομάδα της Oracle Red Bull Racing θα δώσει ένα εντυπωσιακό showrun αύριο και ο πρώην οδηγός της Formula 1, Patrick Friesacher θα τρέξει στον παραλιακό δρόμο με το μονοθέσιο, με το οποίο ο Sebastian Vettel κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011. Ο Αυστριακός Friesacher (φωτο) είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull, ενώ έχει οδηγήσει και στην F1 με την Minardi στο πρώτο μισό του 2005.

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία μετατρέπεται σε πίστα της Formula 1 

Η RB7 θα τρέξει κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής της Θεσσαλονίκης από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Makedonia Palace, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8.

Η ώρα έναρξης είναι 17.00 (pre-show 16.30). 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Διαβάστε περισσότερα εδώ