Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 περιοχές – Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ

από Team MyPortal.gr
sms

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε εξέλιξη σε 3 περιοχές της πόλης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,λόγω προβλήματος στις οδούς Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’ και Αγίας Τριάδος, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος στην οδό Αμπελοκήπων, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στις οδούς Μακεδονομάχου Καπετάν Γιαγλή και Βαρέλα, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.