Θ. Θεοδωρίδης: Όλοι εμείς στην «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκφράζουμε την Ελπίδα

από Team MyPortal.gr
sms

Τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Πέλλα Μπροστά» παρουσίασε σε ανοιχτή εκδήλωση το Σάββατο 18 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δεσμευόμενος για διαρκή διαβούλευση με τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες, μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος το οποίο θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Πέλλα» στα Γιαννιτσά ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να υπηρετείς τον συμπολίτη σου. Το γείτονα. Τον επαγγελματία της περιοχής σου. Και να προσπαθείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητα τους. Να φροντίζεις για τα «μικρά», αλλά και να σχεδιάζεις για τα «μεγάλα». Για την αναπτυξιακή προοπτική μιας περιοχής. Για να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε κομβικό σημείο είναι να νοιώσουμε όλοι δημότες του ίδιου Δήμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατακτήσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη νέα εποχή σαν συγκροτημένος, δυνατός και αποτελεσματικός Δήμος είναι το θεμελιώδες: Να νοιώσουμε όλοι μας δημότες του ίδιου Δήμου! Ενός Δήμου που αποτελείται και από τα Γιαννιτσά και από όλες τις κοινότητες που ενσωμάτωσε ο Καλλικράτης.».

Κλείνοντας ο κ. Θεοδωρίδης χαρακτηριστικά τόνισε: Σε αυτόν τον αγώνα σας ζητώ να είστε μαζί μου. Να κοιτάξουμε μαζί μπροστά, μαζί στο μέλλον, να φτιάξουμε μαζί, να πετύχουμε μαζί. Για να αποκτήσουμε μια δημοτική αρχή, που θα παράγει έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα. Θα σας χρειαστούμε όλους και ακόμη περισσότερους. Θα σας χρειαστούμε όλους δίπλα μας. Κάθε ημέρα, και κάθε στιγμή. Σταθείτε στο πλευρό μας, και θα φέρουμε στην πόλη μας την μεγάλη αλλαγή  που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Γιατί όταν στεκόμαστε μαζί, ενωμένοι, δίπλα και μαζί με τον πολίτη, με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω..

Τον κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη προλόγισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ενώ παραβρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Φιλιππιάδου Μαγδαληνή.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ανακοινώθηκαν και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων συμβούλων και θα πραγματοποιηθεί ειδική συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωσή τους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του κ. Θεοδωρίδη: