Θ.Ρουσόπουλος στο MyPortal.gr (vid): Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την πολιτική

Ο δημοσιογράφος, πολιτικός και ακαδημαϊκός, κ.Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλά στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο βραβευμένος δημοσιογράφος, εντοπίζει τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του και απαντάει στο ερώτημα αν μετάνιωσε που μπήκε στην πολιτική.

Ο μακροβιότερος εκπρόσωπος τύπου περιγράφει τι συνέβη με την περίφημη υπόθεση Βατοπεδίου αλλά και πως άλλαξε η ζωή του και της οικογένειάς του.

Έχοντας υπάρξει ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, δεν αποφεύγει να σχολιάσει τη στάση αλλά και την απόσταση που διατηρεί στις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην πρωθυπουργός καθώς και αν έχει ευθύνη για την είσοδο της χώρας στα μνημόνια.

Ο κ.Θ.Ρουσόπουλος εντοπίζει τις αλλαγές που έχει φέρει στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι ανήκει στον κεντρώο χώρο επικαλούμενος τη συγκυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με το ΚΚΕ.

Σχολιάζει την οικονομική κατάσταση της χώρας, τις προσδοκίες που είχαν οι ψηφοφόροι από τα «ωραία» λόγια του κ.Τσίπρα, αλλά και τις συνέπειες από την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη.

Η ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ.Ρουσόπουλο, ολοκληρώνεται με την περιγραφή των νέων καθηκόντων του στο Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας, είναι το πρώτο think tank στην Ελλάδα όπως σημειώνει ο ίδιος, ανακοινώνοντας τα επόμενα σχέδιά του, αναφέρεται στο ακαδημαϊκό του έργο και απαντάει στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική.

No Comments Yet

Comments are closed