Τέσσερις τρόποι για να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα

από Team MyPortal.gr
sms

Μπορείτε να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαραμε σχετική ευκολία, αν γνωρίζετε τα μυστικά. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επέκταση βλεφαρίδων σε ολόκληρη τη γραμμή των βλεφαρίδων σας, δοκιμάστε πρώτα σε ένα μικρό τμήμα των βλεφαρίδων σας για να βεβαιωθείτε, ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε την τεχνογνωσία για το πώς να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα σε τέσσερα εύκολα βήματα.

Απλοί τρόποι αφαίρεσης αδιάβροχης μάσκαρα

Η χρήση μακριών ψεύτικων βλεφαρίδων είναι απαραίτητη για όσες επιθυμούν να επιτύχουν μια τρελή εμφάνιση και η αδιάβροχη μάσκαρα είναι απαραίτητη. Η αφαίρεση αυτής της ουσίας, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς έχει σχεδιαστεί για να είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να βλάψετε τις βλεφαρίδες σας, αν ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται εδώ. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τους απλούστερους τρόπους για να απαλλαγείτε από την αδιάβροχη μάσκαρα!

1. Χρησιμοποιήστε ντεμακιγιάζ ματιών

Σε αυτήν την περίπτωση, το αποτέλεσμα έχει ήδη καθοριστεί. Εάν είστε καλά οργανωμένοι και διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τον χρόνο σας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε, μήπως ξεμείνετε από ντεμακιγιάζ ματιών. Αυτή είναι μια εξαιρετική σύσταση για όσους είναι νέοι στην εφαρμογή της μάσκαρα. Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση ντεμακιγιάζ ματιών μπορεί να είναι η προτιμότερη.

Τι θα χρειαστείτε

Βαμβάκια ντεμακιγιάζ.

Τρόπος Χρήσης

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βαμβάκι με ντεμακιγιάζ ματιών.
 • Ταμπονάρετε το βαμβάκι για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ κλείνετε τα μάτια σας.
 • Ο καθαρισμός των άκρων των βλεφαρίδων σας είναι τόσο εύκολος όσο το τρίψιμο του βαμβακιού στις άκρες των βλεφαρίδων σας.
 • Επαναλάβετε μέχρι να μην μείνει μάσκαρα.
 • Συμβουλή από τους ειδικούς: Το καλύτερο ντεμακιγιάζ είναι το υποαλλεργικό, επειδή τα μάτια σας είναι το πιο ευαίσθητο όργανο του σώματος.

2. Νερό micellar με έγχυση Skin Active Oil

Το νερό micellar εμποτισμένο με λάδι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το ξηρό δέρμα και τους ευαίσθητους τύπους δέρματος. Εξαιρετικό για χρήση γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των βλεφαρίδων. Η χρήση νερού micellar με έγχυση λαδιού βοηθά στη διάσπαση της φόρμουλας της αδιάβροχης μάσκαρα.

Τι θα χρειαστείτε

Skin active micellar water με έγχυση με λάδι

Τρόπος Χρήσης

 • Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα με νερό micellar σε ένα βαμβάκι.
 • Τοποθετήστε βαμβακερά επιθέματα στις άκρες των βλεφαρίδων σας, ενώ κλείνετε τα μάτια σας.
 • Από τη ρίζα μέχρι την άκρη, σκουπίστε απαλά τις βλεφαρίδες σας.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία με νέα βαμβάκια μέχρι να απαλλαγεί από υπολείμματα προϊόντος.
 • Συμβουλή από τους ειδικούς: Χρησιμοποιήστε υποαλλεργικά είδη υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να αγοράζετε μόνο αξιόπιστες μάρκες νερού micellar.

3. Φυσικό λάδι καρύδας, ελιάς και αμυγδάλου

Όσον αφορά την αφαίρεση της κολλώδους μάσκαρα, η καρύδα, το αμύγδαλο ή το ελαιόλαδο είναι μια ακόμη καλύτερη επιλογή. Είναι σημαντικό να μην αγγίζετε ή τρίβετε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επιπλέον, επειδή αυτά τα έλαια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη μακριών, σκούρων βλεφαρίδων.

Τι θα χρειαστείτε

 • Παρθένο ελαιόλαδο ή παρθένο λάδι καρύδας, ή αμυγδαλέλαιο
 • Χρησιμοποιήστε βαμβάκι

Τρόπος Χρήσης

 • Μουλιάστε τα βαμβάκια σε λάδι.
 • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αφαιρέστε τα.
 • Τρίψτε ή σύρετε το μαντηλάκι στη μάσκαρα.
 • Ξεβάψτε τις βλεφαρίδες σας μέχρι να φύγουν όλα τα υπολείμματα μάσκαρα.

Ο καθαρισμός των ματιών σας με ένα υγρό πανί μπορεί να εξαλείψει τα υπολείμματα λαδιού.
Συμβουλή από ειδικούς: Επειδή αυτή η τεχνική είναι ακατάστατη, χρησιμοποιήστε λίγο λάδι για να μην μπει το λάδι στο μάτι σας. Εάν το λάδι μπει στο μάτι σας, ξεπλύντε το αμέσως με νερό!

4. Cold Cream ή Lotion

Η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας προσώπου ή μιας κρύας κρέμας για την αφαίρεση της αδιάβροχης μάσκαρα μπορεί να είναι αποτελεσματική, ακόμα κι αν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες επιλογές (αν και αυτό θα απαιτήσει επιπλέον προσπάθεια). Αντί να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας με ζεστό νερό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κρύα κρέμα για να το αφαιρέσετε.

Τι θα χρειαστείτε

 • Κανονική λοσιόν ή κρύα κρέμα
 • Μια μαλακή πετσέτα ή βαμβάκι

Τρόπος Χρήσης

Αφού καθαρίσετε το δέρμα σας με ένα κανονικό καθαριστικό, εφαρμόστε την κρύα κρέμα σας. Μετά από αυτό, στεγνώστε το δέρμα σας με πετσέτα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε απαλά τη λοσιόν με μια ζεστή μαλακή πετσέτα. Συμβουλή από ειδικούς: Μολύνσεις που προκαλούνται από ισχυρές λοσιόν που περιέχουν σκληρά συστατικά, μπορούν να αποφευχθούν. Τα πετροχημικά στη βαζελίνη καθιστούν επικίνδυνη την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών (ειδικά της ευαίσθητης περιοχής των ματιών).