Τα σχέδια του Χατζηνικολάου, οι αλλαγές στην ΕΡΤ-3 και η Μακεδονία

από Team MyPortal.gr
sms

Τα σχέδια του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 Νίκου Χατζηνικολάου έχουν πάντα το δικό τους ενδιαφέρον. Σήμερα ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής έλυσε το μυστήριο για τη μη αξιοποίησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό και σε άλλη εκπομπή, όπως γινόταν συχνά στο παρελθόν. Και συγκεκριμένα της ενημερωτικής εκπομπής «Στον Ενικό» η οποία σάρωνε σε άλλους σταθμούς, όπου ο Χατζηνικολάου στεγαζόταν τα προηγούμενα χρόνια, όπως στον STAR.
Ο δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της σημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Real fm και απαντώντας σε ερώτηση ακροατή του είπε:
«Ακροατής με ρωτά γιατί δεν κάνω την εκπομπή «Ενικός». Είναι απλό: δεν μου έχει προταθεί. Αν μου προταθεί και υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου μάλλον θα το αποδεχθώ».

Ειδήσεις πάντως υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη. Στην ΕΡΤ-3 οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του Χρήστου Γιαννούλη από τη θέση του επικεφαλής της υποδιεύθυνσης ενημέρωσης του σταθμού. Την θέση του ανέλαβε και επίσημα ο Κίμωνας Αθανασιάδης.

Οσο για την εφημερίδα «Μακεδονία» και την προσπάθεια που γίνεται να επανακυκλοφορήσει στηριζόμενη και στο μοντέλο της ΚοικΣΕπ φαίνεται ότι το εγχείρημα προχωρά, αν και όπως όλα δείχνουν, η εκκίνηση μετατέθηκε για μετά το καλοκαίρι.