Τα πρώτα ονόματα Αγγελούδη, οι μεταγραφές Ζέρβα, η Λάσπα με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης και η στελέχωση του ψηφοδελτίου Τζιτζικώστα 

από Team MyPortal.gr
sms
Γράφει ο “Φωτογράφος” 
Σήμερα σας έχω πολλά νέα , ωραία κουτσομπολιά και φρέσκα παραπολιτικά.. τώρα ειδικά που μπήκαμε σε προεκλογικούς ρυθμούς τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα.. για πάμε να δούμε τι έχουμε για εσάς..
Υποψήφιος θα είναι ο Στέλιος Αγγελούδης με τις ανακοινώσεις να γίνονται τις επόμενες ημέρες.. οι πληροφορίες μου  λένε, πως ήδη έχει αρχίσει η στελέχωση του ψηφοδελτίου και επίσης η συγκέντρωςη των ονομάτων αλλά και των επιτελείων του.. όπως μαθαίνω τρία επιτελεία θα είναι. Το οργανωτικό, το πολιτικό και το κοινωνικό και αθλητικό..
Κρατήστε μερικά ονόματα που όπως μαθαίνω είναι κοντά στην υποψηφιότητα Αγγελούδη. Πρόκειται για τον Αβραμόπουλο, πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Θεοχάρη Κυπριανίδη και την Κούλα Γιαννακίδου, πρώην γενική γραμματέα στο υπουργείο Αθλητισμού.
Πληροφορίες μου πάλι μου λένε πως με τον Στέλιο Αγγελούδη έχει μιλήσει πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πρώην υποψήφιος δήμαρχος σε γειτονικό δήμο και τελευταία ενδιαφερόμενος για την δημαρχία του Δήμου Θεσσαλονίκης.. όνομα δεν θα σας πω γιατί θέλω να το μαντέψετε μόνοι σας..
Από την άλλη πλευρά την Δευτέρα ανακοινώνει ο Σπύρος Πέγκας την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.. να δούμε αν θα έχει διάρκεια μέχρι τέλους γιατί στήριξη Μπουτάρη μου λένε δεν θα έχει το εγχείρημα..
Συνεχίζει τις επαφές και τα “κλεισίματα” με υποψηφίους ο Κωνσταντίνος Ζέρβας , ο οποίος καλείται να διαχειριστεί όλο το βάρος μόνος του μαζί με τους συνεργάτες του.. πληροφορούμαι πως το επόμενο δίαστημα θα τρέξει καμπάνια στα social media με στοχοθέτηση το πρόσωπο Ζέρβα , το οποίο είναι και το δυνατό χαρτί όπως μου μεταφέρουν..

Κρατήστε ότι ο Ζέρβας έχει κλειδώσει 2 με 3 μεγάλα ονόματα της πόλης για να κατέβουν στο ψηφοδέλτιο..

Σημειώστε δύο ονόματα απο το ψηφοδέλτιο Ζέρβα τα οποία είναι από τα δυνατα χαρτιά του ψηφοδελτίου… ο λόγος για τον Νίκο Σδούγγο, πολιτικό επιστήμονα και επιχειρηματία και τον Δημήτρη Μήτρου, εκ των στενοτέρων συνεργατών του Δημάρχου..
Υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης θα είναι η Κατερίνα Λάσπα με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές .. πρόκειται για ένα δυνατό όνομα που έρχεται να καλύψει το κενό στις γυναίκες που υπάρχει στο ψηφοδέλτιο..
Συνεχίζει μεθοδικά και σταδιακά την στελέχωση του ψηφοδελτίου του ο Απόστολος Τζιτζικώστας .. ήδη όπως μαθαίνω έχουν κλείσει σημαντικά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης αλλά και της περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας..
Αυτά τα ολίγα για σήμερα