Τα νέα ονόματα στην Α Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ , η νέα θέση για τον Μίμη Φωτόπουλο και ο Γκλαβίνας που ανεβάζει στροφές

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο «Φωτογράφος»

Έντονη εβδομάδα με ζέστη και άρωμα εθνικών εκλογών στον αέρα. Για να δούμε μερικά παραπολιτικά και ειδήσεις για σήμερα.

Εκτός απο την Αφροδίτη Νέστορα για το ψηφοδέλτιο της Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία ακούγεται το όνομα και του επιχειρηματία Μάριου Δράμαλη.  Επίσης και του Μανώλη Ιωαννίδη απο τα δυτικά όπου η ΝΔ πάσχει.

Νέα θέση για τον Μίμη Φωτόπουλο πάλι κοντά στην αυτοδιοίκηση. Αυτή την φορά ως μετακλητός υπάλληλος στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.. πάντως ακόμα τις προθέσεις του για τον Δήμο Δέλτα δεν τις έχει κάνει γνωστές ..

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης δηλώνει παρών στην Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία καθώς έχει οργώσει τα πεζοδρόμια και τις εκδηλώσεις.

Χαρούμενος μπαμπάς έγινε ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος αλλά και πανευτυχής  παππούς ο Θανάσης Θάνος.

Ανεβάζει καθημερινά στροφές ο Γκλαβίνας απο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Β’ Θεσσαλονίκης. Ήδη μάλιστα σε σχετική δημοσκόπηση μάθαμε πως κινείται σε εκλόγιμη τροχιά.

Όλο και πιο έντονη γίνεται η φημολογία για εκλογές. φαίνεται πως κλειδώνει και η ημερομηνία που θα είναι η 25η Σεπτεμβρίου

Στην Β’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία , πέραν των τριών εκλεγμένων βουλευτών, έντονη δραστηριότητα αναπτύσσει και ο Φάνης Παππάς..

Ο Γιώργος Καραγιάννης , σύμφωνα με εκτιμήσεις πολλών ειδικών και μη , είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς στο υπουργικό συμβούλιο.. Έχει ανοίξει μια μεγάλη ατζέντα έργων προς υλοποίηση αλλά και έργα τα οποία έχουν υλοποιηθεί απο το Υπουργείο Υποδομών. Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν να κατεβαίνει στην Α Θεσσαλονίκης , όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν πρόκειται να υλοποιηθούν. Ο θεσσαλονικιός υφυπουργός θα συνεχίσει το έργο του στο Υπουργείο.

Απο τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς δεν κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής και ο Άκης Σκέρτσος. Το δήλωσε προ ημερών σε τηλεοπτική εκπομπή.

Για την Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία έχει κλειδώσει και ο Άγγελος Χαριστέας.

Ετοιμότητα από όλα τα κόμματα για τις επικείμενες εκλογές με αναζήτηση ονομάτων για τα ψηφοδέλτια

Αυτά τα ολίγα για σήμερα . Καλές βουτιές