Συνάντηση κλιμακίου ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκη με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου

από Team MyPortal.gr
sms

Συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου, κ. Νικόλαο Γεωργιάδη, είχε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Συντονιστής της Δημοτικής Οργάνωσης Κορδελιού-Ευόσμου Παντελής Κηπουρός και το μέλος της Συντονιστικής Αλεξάνδρα Κορωνίδου.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε το θέμα της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος, σε μία περιοχή που διαρκώς αναπτύσσεται πληθυσμιακά, και στην οποία τα τελευταία χρόνια δυστυχώς υπάρχει έντονη παραβατικότητα.

Αναφορικά με το ζήτημα της υποστελέχωσης, να τονίσουμε ότι προ μηνών σε επίσκεψή του στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος είχε δεσμευτεί για την στελέχωσή του, κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Μάλιστα σε σημερινή της ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις πρακτικές απομάκρυνσης αστυνομικών από τα αστυνομικά τμήματα σε θέσεις επουσιώδεις όπως η φύλαξη προσώπων καθώς και τις αίολες υποσχέσεις του Υπουργού και της Κυβέρνησης για την ενίσχυσή τους.

Επιπλέον, έγινε αναφορά και στο κτηριακό ζήτημα, καθώς το συγκεκριμένο κτίριο που στεγάζει το Α.Τ. είναι παλαιό, μικρό και σίγουρα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μίας περιοχής όπως είναι ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και συνεχώς προσελκύει νέες οικογένειες.

Επίσης να μην προσπερνάμε το γεγονός του μικρού αριθμού αλλά και  της παλαιότητας των οχημάτων που διαθέτει το τμήμα πράγμα που αποτελεί ένα επιπλέον εμπόδιο στη σωστή επιτέλεση του έργου της Αστυνομίας.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης των δομών της Ελληνικής Αστυνομίας, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί και άλλες δομές στη Δυτική Θεσσαλονίκη.