Συναγερμός στον δήμο Θεσσαλονίκης: Ελεγκτέοι για κορονοϊό όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι

Συναγερμός έχει σημάνει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και όλες τις υπηρεσίες του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr η 38χρονη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, και έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, είχε παραστεί στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα, γεγονός που αμέσως σημαίνει ότι όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της στους χώρους όπου κινήθηκε πρέπει να ελεγχθούν!

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες,ο αρμόδιοι ειδοποιούν παριστάμενους για την εξέλιξη προκειμένου αφενός μεν να εξεταστούν αφετέρου να περιοριστεί κατά το δυνατόν η κοινωνική τους δράση και να περιοριστεί το μέγεθος των ανθρώπων που θα πρέπει κατ’ επέκταση να εξεταστούν.

Σημειώνεται ότι η 38χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο συναγερμός επηρεάζει και τη συνάντηση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος έφτασε εσπευσμένα στην πόλη μετά το διαπιστωμένο κρούσμα, καθώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης φυσικά είναι ένας από όλους όσοι πρόκειται να ελεγχθούν, και για το λόγο αυτό δεν πήγε στη συνάντηση με τον υπουργό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναστέλλονται για δύο ημέρες όλες οι εκδηλώσεις στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να υπάρξει πλήρης έλεγχος.

No Comments Yet

Comments are closed