Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου στην ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό χασισοφυτείας – Μαμούθ στον Όλυμπο

από Team MyPortal.gr
sms

Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ, που για άλλη μια φορά επέδειξε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα στη μάχη για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, είπε ο υπουργός.
Την ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό της φυτείας-μαμούθ στον Όλυμπο συνεχάρη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο υπουργός, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είπε «Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ, που για άλλη μια φορά επέδειξε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα στη μάχη για την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην ορεινή περιοχή του ανατολικού Ολύμπου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 5.052 δενδρύλλια κάνναβης. Χθες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 173 κιλά και 450 γραμμάρια κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά. Έρχονται να προστεθούν σε μία μεγάλη σειρά επιτυχιών της Δίωξης Ναρκωτικών τους τελευταίους 12 μήνες: εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 39.555 δενδρύλλια κάνναβης, 5,5 τόνοι χασίς, περισσότερα από 220 κιλά οπιούχων (ηρωίνη και μορφίνη), σχεδόν 500 κιλά και χιλιάδες χάπια διεγερτικών (κοκαΐνη και έκσταση κτλ) και σχεδόν 800 χιλιάδες δισκία ναρκωτικών φαρμάκων. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά».