Στον Ζαχαράτο πήγε ο Χαρδαλιάς και δεν σταμάτησε να γελάει… με τον «εαυτό του»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έδωσε το «παρών» στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος, το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουλίου. Το ζευγάρι έφτασε στο θέατρο λίγο πριν από τις 9 το βράδυ. Οι δυο τους κάθισαν στις πρώτες θέσεις και απόλαυσαν τον Τάκη Ζαχαράτο επί το έργον, χαρίζοντάς του το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου διάλεξε να φορέσει ένα μακρύ σατέν φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τον ταλαντούχο ηθοποιό. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Νίκος Χαρδαλιάς φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό, με τον μάνατζερ Άγγελο Κοταρίδη, αλλά και με τον παραγωγό Ηλία Μαροσούλη. Μάλιστα, δεν αρνήθηκε να κάνει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το κτίριο.

Νίκος Χαρδαλιάς
Νίκος Χαρδαλιάς και Γιώτα Παναγιωτοπούλου (Copyright: NDP)
Νίκος Χαρδαλιάς
Γιώτα Παναγιωτοπούλου, Νίκος Χαρδαλιάς και Ηλίας Μαροσούλης (Copyright: NDP)

Σημειώνεται ότι δύο μήνες νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε σχολιάσει κάτω από βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου στο Instagram, στο οποίο ο καλλιτέχνης τον μιμούνταν, γράφοντας: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος».

No Comments Yet

Comments are closed