«Στόχος ζωής» η ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Κατερίνα Μάρκου

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου από τη Θεσσαλονίκη, χαιρετίζοντας εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής για τις ευρωεκλογές με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου της ΝΔ. κ. Κώστα Καραμανλή.

Η κ. Μάρκου μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Καραμανλή, τον οποίο εξήρε προσωπικά «για τη σθεναρή στάση που κράτησε τότε σχετικά με το μεγάλο εθνικό μας θέμα, το Σκοπιανό, σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψε την πραγματικά απαράδεκτη, κάκιστη, και προσβλητική για την πατρίδα μας και την ιστορία μας συμφωνία των Πρεσπών».

«Η ακύρωση αυτής της συμφωνίας αποτελεί για μένα στόχο ζωής. Πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε στην Ευρώπη και στην Ευρωβουλή για να μην γίνουν τα Σκόπια μέλος της ΕΕ με την Μακεδονική μας εθνικότητα και γλώσσα» ανέφερε, δίνοντας και το στίγμα της για την επόμενη ευρωβουλή.

Κλείνοντας, έστειλε ηχηρό μήνυμα για ισχυρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι «μία είναι η επιλογή για να πάει μπροστά ο τόπος, για να επανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια. Η Νέα Δημοκρατία».

No Comments Yet

Comments are closed