Στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – MOMus βρίσκεται ο Αντόνιο Μπαντέρας για τα γυρίσματα της ταινίας

από Team MyPortal.gr
sms

Στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – MOMus βρίσκεται ο Αντόνιο Μπαντέρας και δεκάδες άτομα του συνεργείου του για τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας και δεκάδες άτομα του συνεργείου του βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – MOMus στους χώρους της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου γυρίζεται μια από τις σκηνές της ταινίας «The Enforcer».

Σύμφωνα με το σενάριο ο Μπαντέρας που υποδύεται έναν πρώην εγκληματία, επισκέπτεται την πρώην σύζυγό του – τον ρόλο υποδύεται η Κύπρια ηθοποιός Κίκα Γεωργίου-, η οποία διατηρεί γκαλερί στο Μαϊάμι και συζητούν μπροστά σε έναν κλασικό πίνακα.

Για τις ανάγκες του γυρίσματος «ξεκρεμάστηκαν» κάποιοι πίνακες από μια πλευρά του ισογείου του ΜOMus απέναντι από το κοίλο της συλλογής Απέργη, ώστε να τοποθετηθούν τα αντίγραφα που είχε μαζί της η παραγωγή.

Από νωρίς το πρωί ο χώρος έξω από το μουσείο είχε αποκλειστεί από υπαλλήλους εταιρείας σεκιούριτι και στους πολίτες που προσέρχονταν στο διπλανό κτίριο για εμβολιασμό απαγορευόταν να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους.

Στο μουσείο βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος συναντήθηκε με τον χολιγουντιανό σταρ.