Στις 13 Ιουνίου η εκδήλωση του Β. Μωυσίδη για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης

από Team MyPortal.gr
sms

Έπειτα από δύο μήνες από την πρώτη ανακοίνωση της απόφασης του πρώην γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απόφαση που είχε δημοσιεύσει πρώτο το myportal.gr (δείτε ΕΔΩ), διοργανώνεται η εκδήλωση όπου ο κ. Β. Μωυσίδης θα προβεί και στην επίσημη ανακοίνωση.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου και θα παρουσιάσει το όνομα του συνδυασμού, το οποίο δεν είναι άλλο από το ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών, και ορισμένα από τα ονόματα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανακοίνωση που απέστειλε σήμερα στα ΜΜΕ, «όντας ενεργό πολιτικό ον και αγαπώντας πολύ αυτή την πόλη που την προστάτευσε, τη γνώρισε όσο λίγοι μέσα από τα πολλά χρόνια υπηρεσίας από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Αστυνομίας εκφράζει την επιθυμία του να συμμετέχει και έμπρακτα να αποδείξει πως μέσα από τις πληγές της χώρας και του δήμου μπορούμε να ανασυνταχτούμε, να ενωθούμε και να φτιάξουμε την πόλη που μας αξίζει».

Ο κ. Μωυσίδης την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με δημοσιογράφους της πόλης στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης.

Ποιος είναι ο Βασίλης Μωυσίδης

Γεννήθηκε το 1965 στο Δροσάτο Κιλκίς. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη κ το 1985 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ-ΑΣ όπου από το 1988 και μετέπειτα υπηρέτησε σε διάφορες νευραλγικές υπηρεσίες ως Δ/της και το 2015 έγινε Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Θεσσαλονίκης.

Το 2016 μετατέθηκε στην Αθήνα όπου για ένα έτος υπήρξε Ακαδημιάρχης της ΕΛ-ΑΣ απ’όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου. Μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Αντιτρομοκρατίας στις ΗΠΑ και για δύο χρόνια υπήρξε απεσταλμένος της Ελλάδος στη Βουλγαρία ως παρατηρητής σε θέματα διακίνησης Ναρκωτικών, Λαθρεμπορίου, Όπλων, Διακίνησης κ Εκπόρνευσης γυναικών προς τη χώρα μας και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το 2017 ψηφίζεται στις εκλογές τις ΔΙΣΥΠΕ(Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων) στο Παγκόσμιο όργανο και γίνεται Γενικός Γραμματέας  της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας απ΄όπου συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις εκπροσωπώντας τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Ασχολείται με θέματα που έχουν έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και πρόθεση του ειναι η ενασχόληση του με τα κοινά της πόλης με σκοπό την προσφορά στους συνανθρώπους του και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι το 2ο παιδί του Κίμωνα και της Μαργαρίτας Μωυσίδη. Ειναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά τον Κίμωνα 27 ετών και την Μαργαρίτα 24.